ŠOZF – Pacienti

Študentska organizacija Zdravstvene fakultete – Pacienti

ŽE VSE OD LETA 2012

V Študentski organizaciji Univerze v Ljubljani predstavljamo interese Zdravstvene fakultete in njenih študentov. ŠOU predstavlja poglavitveno organizacijo ki upravlja vse aspekte študentskega življenja v Ljubljani. Med drugim skrbijo za študentske bone, zdravstveno zavarovanje, študentsko delo…

Skrbimo, da študij na Zdravstveni fakulteti ni le študij, temveč tudi druženje in zabava. Tako redno organiziramo veliko obštudijskih dogodkov. Za vas pripravljamo Zdravstveni vikend, ki je naš glavni projekt čez celotno leto, različne ekskurzije samostojno ali v sodelovanju s ŠOU LJ (Dunaj, Lihtenštajn, Gardaland, smučanje…), dobrodelnost in božični stand-up, druženja (paintball, bowling, sekiromet…) in nepozabne žure (brucovanja, poizpitni žuri, pikniki…). Redno so tudi organizirani enodnevni dogodki v avli naše fakultete kot so čokoladni dan, sadni dan, smoothie day, toast dan, zdravi zajtrk, kavni dan itd.

Za vas smo od leta 2012 pripravili približno 250 eno- ali več-dnevnih dogodkov.

Skupaj s pomočjo ŠOU v Ljubljani so naši dogodki cenovno prijazni študentom oz. brezplačni. 
Smo ekipa, ki je vedno vesla svežih idej in vseh sodelovanj, torej če imaš idejo ali pa bi rad sam speljal kakšen projekt za študente si lepo vabljen, da nam pišeš na naš elektronski naslov ali pa nas obiščeš v naši študentski sobi na fakulteti (110a).
Veseli bomo vašega obiska, vam svetovali pri težavah, ki jih morda imate ali pa samo skupaj spili kavo in se podružili.